فرمانده انتظامی استان قم با اشاره به آمار عملکرد ۱۹۷ این فرماندهی گفت: در ارزیابیهای انجام شده، رضایتمندی از پلیس قم در حد بسیار بالایی است و این عملکرد باعث همگرایی مردم با پلیس شده است.
به گزارش قم نا به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار کاظم مجتبایی با بیان اینکه سازمانی موفق است که در بخشهای مختلف آن سازمان پایش و سنجش وجود داشته باشد، اظهار داشت: برای این کار راههای مختلفی وجود دارد و یکی از آنها این است که فرمانده یا رئیس آن مجموعه با مردم بتواند ارتباط منطقی، مداوم و مستمری داشته باشد تا از آن طریق بازخوردهای حوزه استحفاظی را از زبان مردم بشنود و اگر ایرادی وجود دارد آنها رفع یا اگر قوت وجود دارد آنها را ارتقاء ببخشد.
وی گفت: دفتر نظارت همگانی ۱۹۷ در سال گذشته بیش از ۱۷۲۰ نفر مراجعه کننده حضوری داشته که به صورت مستقیم با فرمانده انتظامی استان مشکلاتشان را مطرح کردهاند.
فرمانده انتظامی قم اضافه کرد: بیشتر مسائلی که آنالیز شده در ارتباط با مسائل ترافیکی و همچنین موضوع گزینش، استخدام در نیروی انتظامی و یا پروانه کسب واحدهای تجاری بوده است.
وی افزود: در ارزیابیهایی که همکاران انجام دادهاند خوشبختانه رضایتمندی از پلیس قم در حد بسیار بالایی است و این عملکرد باعث میشود همگرایی مردم با پلیس و حکومت بیشتر شود و اعتمادشان نسبت به عملکرد دستگاههای دولتی بخصوص پلیس افزایش پیدا کند.
مجتبایی گفت: این رضایتمندی باعث میشود که پلیس در فعالیتهای خود نقش بهتری داشته باشد و بتواند روانتر و بهتر با مردم ارتباط برقرار کند و با همکاری آنها به مهمترین وظیفهاش که تأمین امنیت است عمل کند.
وی افزود: کارکنان وقتی احساس کنند که فرماندهشان با مردم در ارتباط است، در صحت عمل و رفتار سازمانیشان تجدید نظر میکنند و سعی میکنند آن را بهبود ببخشند و ما نتیجهاش را در رفتار کارکنان دیدهایم در سال گذشته تخلفات کارکنان کاهش داشته است این یکی دیگر از اثرات مثبت ارتباط مستقیم فرماندهی با مردم است.
فرمانده انتظامی استان قم گفت: حدود ۳۰ درصد گزارشهای مردم مربوط به شکایات بوده البته اینکه چند درصد صحت داشته قابل بحث است که در تحلیلهای آماری مشخص شده و پاسخ آن به مردم داده میشود.
لازمه پیشرفت و تعالی در گرو ارتقای روابط اجتماعی است
فرمانده انتظامی استان قم در بازدید از مجموعه معاونت اجتماعی این فرماندهی با بیان اینکه لازمه پیشرفت و تعالی در کار، افزایش و ارتقای روابط اجتماعی است، اظهار داشت: معنای روابط اجتماعی شناخت مخاطبان در لایهها و سطوح مختلف اجتماعی است و پلیس بایستی براساس هماهنگیها و فعالیتها با آنها ارتباط برقرار کرده تا این ارتباط پلیس را در انجام وظیفهاش کمک کند.
سردار کاظم مجتبایی افزود: هرچه بتوانیم روابط اجتماعی و فعالیتهای فرهنگی خود را افزایش داده و بهبود ببخشیم، مردم با توان و اقتدار پلیس بیشتر آشنا شده، راههای ارتباط با پلیس را شناخته و گامهای تعامل با پلیس را بهتر درمی یابند که در نتیجه آن شاهد همگرایی بیشتر مردم با پلیس و حاکمیت خواهیم بود.
وی در ادامه دفاع مردم از پلیس و حاکمیت در صحنههای مختلف را معنای همگرایی عنوان کرد و افزود: این امر ما را در تحقق امنیت پایدار و رسیدن به جامعه آرمانی کمک میکند و اعتقاد ما بر این است که برقراری امنیت در سطوح مختلف جامعه، اعتماد عمومی را جلب و آنها را با حاکمیت همراه و همگرا میکند و پلیس را در ماموریتها و صحنههای مختلف، حمایت و پشتیبانی خواهند کرد.
فرمانده انتظامی استان قم تصریح کرد: در سال جاری، اهداف دیگری مانند آمایش سرزمینی کلانتریها و پاسگاهها که موجب کاهش هزینهها و افزایش سرعت رسیدگی به نیازهای امروزی جامعه است، با جدیت دنبال خواهد شد.
سرهنگ احمد صادقی معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان نیز با ارائه گزارش کوتاهی، تقویت شورای معتمد پلیس در ترغیب کسبه برای تجهیز محل کسب خود به سیستمهای هوشمند و پایش آنها از طریق کلانتری محل و همچنین تقویت اتاق فکر دانشگاهها و برگزاری نشستهای علمی با حضور پلیسهای تخصصی را به عنوان مهمترین اهداف این معاونت برشمرد.