مدیر حوزههای علمیه خواهران گفت: ۶۰ هزار نفر در دورههای آموزش مجازی و تربیت مدرس در حوزههای علمیه شرکت کردند.
به گزارش قم نا ، مراسم تکریم و معارفه معاونان حوزههای علمیه خواهران در اردوگاه حضرت فاطمه زهرا (س) برگزار و از حجت الاسلام و المسلمین قندی تجلیل و حجت السلام والمسلمین اسکندری به سمت معاون فرهنگی حوزههای علمیه خواهران منصوب شد.
حجتالاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی با اشاره به اینکه حوزه علمیه خواهران یکی از بهترین میدانهای انجام وظیفه است، اظهار داشت: سرمایهٔ زندگی ما در حال گذار بوده و آنچه میماند ایمان و عمل صالح است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران با اشاره به 17 سال تلاش در حوزههای علمیه گفت: امروزه کارهای بزرگی در عرصه ارتقا فرهنگ دینی توسط خواهران طلبه انجام میشود به طوری که کار حوزهٔ علمیه خواهران، شهرهای دیگر را هم دربرگرفته و کانون پاسخ گویی به شبهات و سوالات شرعی است.
جمشیدی با اشاره به ظرفیت بالای قم افزود: حضور 30 هزار فارغالتحصیل خواهران و نزدیک به 60هزار نفر در آموزش مجازی و تربیت مدرس در حوزههای علمیه قم از ظرفیت بالای پژوهشی و آموزشی استان قم خبر میدهد.
مدیر حوزههای علمیه خواهران با بیان اینکه تربیت از ابتدا تا انتهای حضور طلبه در مدارس حکم فرماست، تصریح کرد: تربیت طلبه را باید در تربیت اساتید جستجو کرد و این کار مدیران و اساتید و معاونت فرهنگی را سختتر میکند و این جز با مشارکت همه گروهها و با هدایت و رهبری معاونت فرهنگی ممکن نمیشود.
وی با اشاره به افتتاح شبکه کوثرنت گفت: انشاءالله به زودی شبکه کوثرنت به بزرگترین شبکه پژوهشی، تبلیغی و آموزشی در زمینه تبلیغ دین تبدیل میشود.
حجتالاسلام اسکندری معاونت فرهنگی حوزه علمیه خواهران عنوان کرد: 30 هزار فارغ التحصیل و 50 هزار طلبه در حال تحصیل جامعه الزهرا (س) هستند.
معاونت فرهنگی حوزه علمیه با بیان لزوم تعیین نظام تربیتی حوزه خواهران تصریح کرد: حوزه خواهران نباید درگیر کارهای روزمره شود و باید استراتژی و برنامه ریزی به گونهای باشد که کارهای اجرایی به استانها واگذار شود و در مرکز استراتژیها و الگوها طراحی شود که این ظرفیت نیازمند سرمایه گذاری انسانی و مادی است.
منبع : تسنیم