کد خبر ۲۵۷۸۱ ۱۲۰۰ بازدید انتشار : ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۱۵
سردار مهدوی‌نژاد خبر داد:

برگزاری رزمایش فرهنگی رزمی ۲۸ گردان بیت المقدس و کوثر بسیج در قم

فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب(ع) از برگزاری رزمایش بزرگ بسیجیان گردان های بیت المقدس و کوثر بسیج با استعداد بیش از ۲۸ گردان در قم خبر داد.

به گزارش قم نا به نقل از سپاه استان قم، سردار مهدی مهدوی نژاد با اشاره به اهمیت آمادگی بسیجیان در مقابله با تهدیدات دشمنان اظهار کرد: رزمایش بزرگ بسیجیان استان قم طی ۳ روز توسط گردان‌های کوثر و بیت المقدس در منطقه عمومی قم و در پادگان‌های شهدای ۱۹ دی، شهدای خیبر، زرهی، ستاد سپاه استان قم و اردوگاه غدیر به استعداد ۱۰ گردان بیت المقدس و ۴ گردان کوثر برگزار می‌شود.

وی تجدید میثاق بسیجیان غیور و فداکار با آرمانهای امام راحل(ره) و شهدای انقلاب اسلامی و بیعت مجدد با فرمانده معظم کل قوا را از اهداف برگزاری این رزمایش خواند و ابراز کرد:  افزایش و حفظ توان و آمادگی رزم گردان‌های بسیج در ماموریت نرم، نیمه سخت و سخت، عمق بخشی داخلی، ایجاد بازدارندگی در برابر هرگونه تهدید و تهاجم از مهمترین اهدافی است که در برگزاری این رزمایش‌ها دنبال می‌شود.

فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب(ع) با اشاره به اینکه رزمایش گردان‌های الی بیت المقدس در روزهای دهم و یازدهم اردیبهشت برگزار می‌شود گفت: این رزمایش با برگزاری صبحگاه فرهنگی رزمی اقتدار بسیجیان و با حضور ۲۸ گردان از بسیجیان گردان‌های بیت المقدس، امام حسین(ع)، امام علی(ع) و کوثر در محل ستاد سپاه استان قم آغاز خواهد شد و آیت الله سید محمد سعیدی نماینده ولی فقیه در استان و تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) در این مراسم سخنرانی خواهد کرد.

مهدوی نژاد به تفاوت این رزمایش با رزمایش‌های سال های گذشته اشاره کرد و افزود: این رزمایش نسبت به رزمایش‌های گذشته از لحاظ تنوع ماموریت و نوع، ۴ نوع مأموریت و رزمایش مقابله با هلی برن، دفاع از کوی و برزن، امداد و نجات و مقابله با نا آرامی‌های اجتماعی، تفاوت اساسی دارد.

وی با اشاره به اینکه خواهران بسیجی به عنوان گردان‌های کوثر و برادران بسیج به عنوان گردان‌های الی بیت المقدس محسوب می‌شوند، گفت: این رزمایش برای اولین بار و به شکل میدانی و در سرزمین واقعی، محور تهدید، و بر اساس تهدیدات استان قم طرحریزی شده است.
 
فرمانده سپاه قم به اقدامات پیش از اجرای رزمایش اشاره داشت و ادامه داد: احصاء تهدیدات استان و ابلاغ نوع رزمایش بر اساس تهدیدات به نواحی مقاومت، تهیه به موقع دستورالعمل‌ها، طرح‌ها و پیوست‌های مربوطه و ارسال به نواحی جهت طرحریزی، نظارت بر تمامی مراحل سه گانه فراخوانی و حفظ انسجام گردان‌ها از مهمترین اقداماتی بود که قبل از برگزای رزمایشات پیگیری شده است.

وی تهیه جدول زمانبندی اقدامات رزمایش از احصاء تهدید تا جلسه جمع بندی، شناسایی زمین و واگذاری زمین به عملیات نواحی مقاومت، تشکیل پاسگاه فرماندهی خاص هر رزمایش را از دیگر اقدامات پیش از رزمایش خواند و افزود: این رزمایش باعث ایجاد بازدارندگی در سطح منطقه و حتی جهان با تحمیل اراده آهنین و پولادین بسیجیان دلاور به دشمنان قسم خورده نظام اسلامی می شود.

مهدوی نژاد در پایان عمق بخشی داخلی و ارتقاء سطح روحیه سلحشوری در بسیج با نبرد عاشورایی را از دیگر پیامدهای این رزمایش دانست و تصریح کرد: ارتقای سطح آمادگی و توان رزم بسیج جهت مقابله با هرگونه تهدیدات داخلی و خارجی نیز از دیگر پیامدهایی است که این رزمایش به دنبال دارد.