بیست و یکمین یادواره 59 شهید سنگر ساز بی سنگر جهاد کشاورزی قم شنبه شب با حضور خانواده معظم شهیدان، مسوولان استانی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در گلزار شهدای علی بن جعفر (ع) قم برگزار شد.
به گزارش قم نا ، مسوول حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی قم دراین مراسم با گرامیداشت سنگر سازان بی سنگر، تصریح کرد: این شهدا پیشاپیش رزمندگان اسلام با هدف توفیق و پیروزی آنها در حال سنگر سازی به آرزوی دیرین خود رسیدند، و به سوی حق شنافتند.
حجت الاسلام علی اصغر صالح آبادی با تاکید بر تداوم راه شهیدان آن را افتخاری بس بزرگ توصیف کرد، و افزود: شهیدان جنگ تحمیلی هر قدمی که بر می داشتند جز رضای خدا چیز دیگری مد نظرشان نبود و با بصیرت و آگاهی در این عرصه پا به میان گذاشته بودند.
وی با بیان اینکه حرکت شهدا هیچگاه کورکورانه و یا از سر غرور جوانی و تحول بدون بصیرت نبوده است، افزود: اهداف اصلی شهیدان در واقع همان اساس و مبنای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس یعنی ارزش های والای اسلامی، احیای شریعت و اجرای حدود و قوانین الهی، پیاده کردن قرآن کریم در جامعه و پیروی از نهضت امام حسین(ع) بود.
وی خاطرنشان کرد: شهیدان در سایه هدایت رهبری و پرچم ولایت فقیه توانستند، اهداف عالیه خود را محقق و با نایل آمدن به مقام بزرگ شهید به آرزوی دیرین خود دست پیدا نمایند.
صالح آبادی با اشاره به عزت، افتخار و اقتدار کشور درعین حوادث و بحرانهای موجود در کشورهای منطقه، تصریح کرد: در این میان از ایران به عنوان جزیره ثبات و امنیت یاد می شود، که این را باید بیش از همه مرهون خون شهدا دانست.
مسوول موسسه روایت سیره شهدا نیز در این مراسم سنگر سازان بی سنگر را مصداق مجاهدان جهاد سخت توصیف کرد، و افزود: مطابق آیات قرآن، خداوند بالاترین مدال افتخار را به مجاهدان و جهادگران در راه خود تقدیم می کند.
حجت الاسلام 'مهدی ماندگاری' همچنین جهاد را افضل همه اعمال نیک و شایسته عنوان کرد، و افزود: سنگر سازان بی سنگر از آنجا که سخترین و دشوارترین کارها را در جبهه های نبرد حق علیه باطل انجام می دادند، از خدا مدال ارزشمند تری را دریافت کردند.
وی مفهوم جهاد را تلاش تا مرز فداکردن جان عنوان کرد، و افزود: اینکه رهبر معظم انقلاب امسال را سال مدیریت جهادی نامیدند بدان معنا است، که مدیران کشور آنقدر باید تلاش کنند، تا اگر در این راه کشته هم شدند، مرگ آنها ارزش داشته باشد.
وی با اشاره به اعتقاد جهادگران دوران دفاع مقدس به شهادت و کشته شدن در راه خدا،تصریح کرد: اگر مدیران جهادی امروز چنین اعتقادی نداشته باشند بدون شک مجاهد فی سبیل الله نیستند.
ماندگاری با بیان اینکه مجاهدان فی سبیل الله در زمان جنگ تحمیلی سه هدف مهم را دنبال می کردند، افزود: کسب رضای خدا، خرید بهشت و نخریدن جهنم از جمله اهداف و آرمان هایشان بود، که سرانجام آنها را به سرمنزل مقصود و حد اعلی رساند.
رییس جهاد کشاورزی قم در حاشیه این مراسم در گفت و گو با ایرنا، اظهار داشت: این مراسم از سال 72 به پاس فداکاری و ایثارگری های این جهادگران همه ساله در استان برگزار شده است.
محمد رضا طلایی با بیان اینکه نیروهای جهادگر سازمان جهاد کشاورزی در جبهه و جنگ و میدان های نبرد بویژه در زمینه ساخت سنگر و خاکریز جانفشانی های بی نظیری را از خود به نمایش گذاشتند، افزود: این پرسنل خدوم و فداکار پس از پایان جنگ تحمیلی نیز در عرصه آبادانی کشور به خصوص در روستاها و مناطق محروم و همچنین در راستای ارتقا و بهبود وضعیت تولید محصولات و فرآورده های کشاورزی از هیچ کوششی دریغ نورزیدند.
رییس جهاد کشاورزی قم همچنین با اشاره به رونمایی از شناسنامه شهید علیمحمدی یکی از شهدای جهاد کشاورزی قم، تصریح کرد: این شناسنامه به عنوان یک نماد و شاخص برای 59 شهید عرصه جهاد کشاورزی قم در ثبت احوال قم به ثبت می رسد.
این مراسم به همت سازمان جهاد کشاورزی و بنیاد شهید و امور ایثارگران قم ترتیب یافته بود.
منبع : ایرنا