رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان قم گفت: مردم مومن این استان از ابتدای امسال تا پایان آذرماه، ۱۶۰ میلیارد ریال به عتبات عالیات کمک کرده اند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قمنا) به نقل از خبرگزاری ایرنا، رضا حافظی روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: ستاد بازسازی عتبات عالیات هرساله تعهدی را برای هر استان درخصوص جمع آوری کمک های مردمی اختصاص می دهد که استان قم موفق شده است در بازه زمانی ۹ ماهه امسال به همه تعهدات خود عمل کرده و مقام اول کشور را در این زمینه کسب کند.
وی با بیان این که کمک های مردم مومن قم به عتبات عالیات نشان از ارادت خالصانه آنها به اهل بیت عصمت و طهارت دارد گفت: برای سه ماهه پایانی امسال نیز، ۱۰۰ میلیارد ریال تعهد برای جمع آوری کمک های مردمی به قم اختصاص یافته است که انشاالله بتوانیم این رقم را نیز جمع آوری کنیم.
حافظی با اشاره به این که روش های مختلفی از جمله برگزاری سمینار، گردهمایی و فراخوان برای جمع آوری کمک های مردمی مدنظر داریم گفت: به همین منظور، روز سه شنبه هفته جاری بعد از نماز مغرب و عشا، «همایش نشان ارادت» در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر حضرت معصومه(س) به مدت ۲ ساعت برگزار می شود که امیدواریم با حضور پرشور مردم، کمک های خوبی برای عتبات عالیات جمع آوری کنیم.
وی ادامه داد: مردم قم در آیین های مختلف که برای جمع آوری کمک ها ترتیب می یابد با شور و اشتیاق و احساس خاصی شرکت و نذورات خود را اهدا می کنند که واقعا دیدنی است و از حیث معنوی تاثیرهای خاصی دارد.
وی گفت: راه اندازی ستاد بازسازی عتبات عالیات باعث شده وجوه مردم متمرکز و هدفمند شود و در راستای نیت هر شخص مصرف شود.
حافظی با بیان این که ستاد بازسازی عتبات عالیات استان قم از ۲ طرح مهم در شهرهای کربلا و کاظمین پشتیبانی و حمایت می کند گفت: طرح نخست، احداث صحن عقیله بنی هاشم با زیربنای ۱۶۰ هزار متر مربع در چهار طبقه حدفاصل حرم مطهر امام حسین(ع) تا خیمه گاه است که عملیات اجرایی آن در سال ۱۳۹۴ آغاز شد.
وی اضافه کرد: دومین طرح، احداث صحن امام محمد باقر(ع) در شهر کاظمین با زیربنای پنج هزار متر مربع به منظور توسعه حرم امامین کاظمین است که انشاالله در سال آینده به بهره برداری می رسد.
حافظی همچنین با بیان این که ستاد بازسازی عتبات عالیات در طرح های توسعه ای حرم های مطهر، رفع مشکلات و رفاه حال زائران را دنبال می کند خاطرنشان کرد: برنامه های این ستاد، در سه بخش کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تعریف شده است.
وی گفت: برنامه های کوتاه مدت شامل یک سری اقدام های فوری برای امور ترمیمی و تعمیری جهت رفاه حال زائران، بخش میان مدت شامل طرح هایی درجهت رفع نیازمندی های حرم های مطهر و برنامه های بلند مدت نیز جنبه توسعه ای دارد که شامل طرح های مهم برای توسعه حرم های اهل بیت(ع) است.